Malzemeler :
1 litre süt, 1 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 su bardağı çekilmiş badem, 1 su bardağı şeker, Yarım paket margarin
Yapılışı :
Sütümüzü tencereye döküp şekerle beraber kaynatıyoruz ve sık karıştırarak şekerin erimesini sağlıyoruz. Ayrı bir kapta mısır nişastamızı, pirinç unumuzu ve unumuzu inceltiyoruz ve sütün içine yavaş yavaş dökerken bir yandan da kıvamını kontrol ediyoruz. Margarini de ekleyerek koyu bir kıvama varıncaya kadar karıştırıyoruz. En son olarak çekilmiş bademimizi ekliyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz. Üzerlerine birer badem koyarak süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.